El projecte

Podríem dir que l’escola en construcció és un projecte amb formes diverses. Per començar, és un punt de trobada de molts aprenentatges personals i col·lectius fets sobre l’educació, però també entorn la vida, la cultura i l’acció política. És, de fet, una idea d’escola que posa en relació creences adquirides sobre la criança, el desenvolupament emocional i social de les persones, l’educació lliure o viva, el treball per projectes, els moviments socials, l’educació com a motor de transformació social… No acabaria. Però, per què en construcció? Perquè parteix de la premissa que una escola mai està acabada i s’ha d’anar reconstruint constantment per tal de donar resposta a les necessitats canviants de les persones que en formen part, però no només per això, també en construcció perquè a l’escola és posen els fonaments de la societat i les persones, per tant, allí s’hi construeix el futur. D’aquí la frase “Un espai en i per a la transformació”.

A més a més, L’escola en construcció és també un llibre que després d’un temps descansant al meu disc dur he decidit autopublicar a través de l’editorial Círculo Rojo, podeu trobar-lo per diverses plataformes online de venta de llibres, només cal que poseu el títol al cercador. No obstant, si voleu podeu també contactar-me a guillemriba@josoc.cat i us l’envio a casa, l’edició dels exemplars que tinc jo està més cuidada que no la de les plataformes online, ja que estes treballen en impressió baix demanda.

Més enllà del llibre i la web, este projecte també va creixent a través de facebook,  twitter i instagram des d’on vaig compartint articles, notícies i reflexions sobre educació.

En fi, si vos interessa, you are welcome!

 

6 pensaments sobre “El projecte”

    1. La veritat és que no sé com funciona això del google+, ja ho investigaré. No obstant tens l’opció de subscriure’t per correu electrònic i t’arriben les notificacions per email. Si vas a l’apartat d’experiències o al d’articles, a la barra lateral apareix l’opció “Segueix per email”, allí cliques subscriure’t, introdueixes la teua adreça i fet! Prova a veure si et va bé.

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s